Advocats en dret civil a Girona

Una resposta integral i de qualitat

Actum Advocats

Advocats experts en divorcis a Girona

Benvinguts a la nostra pàgina web d´advocats especialitzats en dret civil i divorcis a Girona.

Som un equip d’advocats altament qualificats i amb una gran experiència en l’àmbit del dret civil i de família. Ens dediquem a proporcionar solucions legals efectives i personalitzades a cadascun dels nostres clients, assegurant-nos que els seus drets i necessitats estiguin protegits en tot moment.

Al nostre despatx d’advocats experts en Girona, sabem que els assumptes legals poden ser aclaparadors i estressants, especialment quan es tracta d’assumptes personals com el divorci. És per això que ens esforcem per fer que el procés sigui el més senzill possible per als nostres clients, guiant-los a cada pas del camí i assegurant-nos que comprenguin completament les seves opcions legals.

Ja sigui que estigui buscant assessorament legal per a un divorci, una disputa de propietat, un cas d’herència o qualsevol altre assumpte civil, el nostre equip és aquí per ajudar-lo. Treballarem àrduament per obtenir els millors resultats per als nostres clients i assegurar-nos que se sentin satisfets amb els nostres serveis.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per programar una consulta inicial. Estem ansiosos per treballar amb vostè i ajudar a trobar solucions legals efectives per als seus problemes.

Actum Advocats

Post 3 Actum Advocats Girona

Especialitats

Advocats Dret Civil a Girona

Així mateix, ACTUM està involucrat en el teixit associatiu de la Provincia de Girona, formant part d’organitzacions com l’Associació de Joves Empresaris de Girona, o PIMEC, el que ens permet incrementar els nostres recursos, i oferir als nostres clients, un assessorament que va més enllà de la resposta jurídica.

Comptem amb els millors advocats especialistes a Girona.

El nostre Despatx d’advocats presta serveis jurídics a empreses i particulars a Vidreres, Girona. Bufet d´advocats a Girona.

0 +
Anys d' experiència
0 +
Casos
0
Advocats

¿Per qué escollir-nos?

Comptem amb un equip d’advocats que té una llarga experiència en l’assessorament jurídic de dret laboral. Som advocats laboralistes especialistes en acomiadaments disciplinaris, acomiadaments objectius, acomiadaments improcedents i indemnitzacions, a nivell nacional i internacional.

Icon 1 Actum Advocats Girona

Comfort reached gay perhaps chamber his six detract besides add. Moonlight newspaper up he it enjoyment agreeable depending.

Icon 2 Actum Advocats Girona

Way nor furnished sir procuring therefore but. Warmth far manner myself active are cannot called. Set her half end girl rich met.

Icon 3 Actum Advocats Girona

She suspicion dejection saw instantly. Well deny may real one told hard dear. Bed chief house rapid right the. Set noisy one state tears which.

icon 4 Actum Advocats Girona

Pianoforte solicitude so decisively unpleasing conviction partiality. Or particular so diminution entreaties. Real he me fond show plan.

Defense Venture Working Hours

Monday 08:00 AM - 05:00 PM
Tuesday 08:00 AM - 05:00 PM
Wednesday 08:00 AM - 05:00 PM
Thursday 08:00 AM - 05:00 PM
Friday 08:00 AM - 05:00 PM
Saturday 08:00 AM - 01:00 PM
Sunday Closed

Contactar

Comptem amb un equip d'advocats que té una llarga experiència en l'assessorament jurídic de dret laboral.


Assessorament Legal

Brindem assessorament jurídic integral, per ajudar a complir la normativa

i proporcionar solucions legals eficaces

Defense Venture Timeline

El blog dels advocats

  • Actualitat Post
  • bancari
  • civil
  • comunicats
  • desallotjaments
  • Deutes
  • herències
  • lloguer
  • mercantil
Advocats especialistes en Herències a Girona

Contenidos Advocats Herències i Successions a Girona GironaAdvocats, ​​advocats especialistes en herències a Girona, ​​té una plantilla d’advocats especialitzats en herències i dret successori, la nostra meta és aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients. Al nostre apartat de Blog, us deixem articles d’actualitat sobre el món jurídic. Necessita un advocat expert en…

Què podem reclamar en una indemnització en un accident de trànsit?

Què podem reclamar en una indemnització en un accident de trànsit? Tenint en compte la regulació del Codi Civil, els articles de la Llei sobre Responsabilitat Civil i Assegurança a la Circulació de Vehicles de Motor (“Llei sobre RC i Segur” en endavant), el mòdul CICOS, així com la modificació d’alguns dels seus…

Quins efectes té la negativa a sotmetre’s al test d’alcoholèmia?

Quins efectes té la negativa a sotmetre’s al test d’alcoholèmia?   Hi ha determinats casos en què un conductor pot estar obligat a sotmetre’s a les proves dalcoholèmia. Això passa quan un conductor s’ha vist involucrat en un accident de circulació, quan hi ha un control preventiu d’alcoholèmia o bé quan s’ha comès…

Logo 3 Actum Advocats Girona
Logo 1 Actum Advocats Girona
Logo 2 Actum Advocats Girona
Logo 5 Actum Advocats Girona
Logo 4 Actum Advocats Girona
Logo 6 Actum Advocats Girona

Necessites assessorament?
Conseguiu una cita avui!

Contacte

Serveis legals

Dret Civil

Dret Inmobiliari

Dret Processal

Dret Mercantil

Dret Penal

Dret Administratiu

Segueix-nos

Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

©Actum Advocats. 2022 Disseny web per ClickXarxes Socials 

Política de privacitat | Avís legal