Advocats Herències i Successions a Girona

abogados especialistas en sucesiones y testamentos barcelona Actum Advocats Girona

GironaAdvocats, ​​advocats especialistes en herències a Girona, ​​té una plantilla d’advocats especialitzats en herències i dret successori, la nostra meta és aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients. Al nostre apartat de Blog, us deixem articles d’actualitat sobre el món jurídic.

Necessita un advocat expert en herències i testaments?

És ineludible envoltar-se sempre dels millors professionals, per saber quina resolució ocupar a cada instant. Els advocats experts en herències i testaments sempre han de vetllar pels interessos dels seus clients, reduint, si és possible, tots els conflictes que causen altament sovint el repartiment d’herència.

Assessoria professional a cada part del procés

Un maldecap en extrem comú després de la mort d’un ésser estimat sol ser la disposició de la seva fortuna i herència, del seu patrimoni. Si la persona morta no ha previst aquesta situació, pot concórrer a provocar-se veritables problemes entre els seus ascendents. Com ara: quines possessions pertanyien al causant; a qui pertany aquests capitals; què passa amb les donacions que el mort ha realitzat en vida afavorint un dels seus descendents amb respecte als altres; què és legítima; quins drets té el marit vidu; querelles de desheretament etc. L’experiència al llarg d’aquests anys com a advocats experts en herències a Barcelona ens ha demostrat que les herències mai no són fàcils de gestionar. Hi ha molt en joc i les situacions es poden complicar quan un menys ho espera. Gràcies als nostres serveis, d’advocats especialistes en herències a Girona, moltes persones han aconseguit resoldre problemes amb una herència. Us convidem a visitar la nostra secció de testimonis i opinions, on trobareu situacions semblants a la vostra, i com aconseguim resoldre-les.


Redactar un testament per un advocat especialitzat en herències

Es tracta doncs d’una qüestió tan molesta com greu. Ja que tots els descendents se senten amb dret al peculi del causant, però no saben què els pertany per llei. Tenint en compte que aquestes vacil·lacions sorgeixen en un moment en què els sentiments estan a flor de pell a tota la família és molt aconsellable preveure’l. El que és recomanable per tant, per evitar aquesta mena de conflictes, és fer en el moment adequat un testament.


Com es fa l’acceptació de l’herència a benefici d’inventari?

En aquesta ocasió, els nostres advocats especialistes en Herències  a Girona, parlen de l’acceptació a benefici d’inventari. Es coneix com la pràctica legal que permet a l’hereu evitar pagar tots els deutes del testador. El benefici a inventari es pot sol·licitar tot i que el difunt ho hagi prohibit.

Com ja assenyalàvem, l’hereu pot acceptar l’herència pura o simplement, responent dels deutes del mort fins i tot amb els seus propis bé o bé pot acceptar l’herència a benefici d’inventari.

Si l’hereu adquireix l’herència a benefici d’inventari, es produeixen les conseqüències següents: no respon de les obligacions del causant ni les càrregues amb els béns propis, sinó amb els béns de l’herència; subsistiran sense extingir-se per confusió els drets i crèdits de l’hereu contra l’herència i l’hereu pot reclamar els drets que li corresponguin.

Per tant, l’hereu pot acceptar l’herència a benefici d’inventari sempre que en prengui inventari abans o després de la seva acceptació. Aquest inventari s’ha de fer en el termini de sis mesos des que l’hereu coneix l’acceptació. Aquest es podrà realitzar davant de notari o jutge competent. Si s’ha fet amb document privat que es presenta davant l’Administració per liquidar impostos té efectes legals.

L’actual situació de l’economia nacional ha provocat que molts ciutadans actualment es troben en la situació d’haver adquirit un habitatge amb un préstec hipotecari, i trobar-se que a data d’avui l’habitatge té un valor molt més petit que el deute que compromès, allò que si aquesta persona mor, la seva herència és econòmicament rendible i els seus hereus (probablement també afectats per aquest problema) han de pagar els deutes. Si us trobeu en la situació de sol·licitar l’acceptació d’herència a benefici d’herència, haureu de sol·licitar una sèrie de documents.


Documents que cal aportar per acceptar una herència a benefici d’inventari

Certificat de Defunció
Certificat del Registre General d’Actes d’Última Voluntat
Còpia autoritzada del Testament o de la Declaració d’Hereus Intestats

Amb aquests documents ja es pot acceptar a benefici d’inventari, autoritzant el notari una escriptura el cost de la qual no supera els 100€

Des de Girona Advocats, som advocats especialistes en herències a Girona, respondrem als seus dubtes en matèria hereditària sense que la consulta suposi cap despesa per a vostè, us assessorarem en aquests moments difícils, perquè sàpiga què fer en tot moment, i pugui percebre la part de l’herència que li correspongui com més aviat millor. No perdeu drets hereditaris pel fet d’estar mal informat, Assessorem per tel.

Necessites assessorament?
Conseguiu una cita avui!

Contacte

Serveis legals

Dret Civil

Dret Inmobiliari

Dret Processal

Dret Mercantil

Dret Penal

Dret Administratiu

Segueix-nos

Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
©Actum Advocats. 2022 Disseny web per ClicXarxes Socials  Política de privacitat | Avís legal