Assessoria i gestió d’herències a Vidreres, Girona

Actum Advocats, advocats especialitzats en herències Vidreres,  li obre les portes dels seus despatx, som advocats experts en herències, testaments i successions. Els nostres advocats reconeguts es troben especialitzats en assistir legalment a vendre herències, partició d’herències, drets hereditaris i proindivisos. Som un despatx format per professionals del dret amb una contrastada experiència, comptant cadascun dels membres del despatx, amb una espacialització concreta, per tal de donar el millor assessorament.

El nostre despatx està ubicat al centre de la ciutat de Vidreres, i atresora ja dotze ANYS D’EXPERIÈNCIA. Tota una trajectòria dedicada a l’assessorament fiscal i legal en herències i testaments. Al llarg de tot aquest temps, hem tramitat i gestionat més de cinc-centes herències, convertint-nos en un bufet d’advocats líder i referència al seu sector.

Gestionarem per vostè la venda, cessió i lloguer del seu immoble amb garantia. Des del primer moment, us assessorarem sobre patrimoni procedent d’herències. Mantenim una vocació basada a assessorar i ajudar el client; oferint la nostra professionalitat, proactivitat, coneixement i experiència al seu servei.

Has de saber que Actum Advocats compta amb:

– Estricte codi ètic del nostre equip

– Els nostres advocats són membres de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona

La nostra finalitat, com a advocats especialitzats en herències, dins d’un marc jurídic més ampli, és proporcionar un servei integral de qualitat. Per això, el nostre bufet jurídic compta amb advocats que estudien, detingudament, la millor manera d’assessorar en processos hereditaris de dret successori, mentre que el departament fiscal, compost d’economistes i advocats fiscalistes, us plantejarà un estudi d’estalvi centrat en els costos de recepció de l’herència.

El nostre bufet de advocats experts en herències i testaments a Vidreres, Girona, treballa de manera efectiva per als nostres clients, de manera que ens encarreguem de tots els tràmits necessaris per portar el vostre cas, de manera que vostè no hagi de perdre el seu temps en realitzar gestions, així mateix us assessorem en dret fiscal successori.

A Actumadvocats, advocats especialitzats en herències Vidreres, la nostra meta és posar la nostra experiència a la seva abast, aquests són alguns dels serveis que oferim:

 • Acceptació d’herència
 • Partició d’herència
 • Impostos d’herències
 • Herències en vida
 • Herències i hisenda
 • Divisió judicial d’Herències
 • Herències i genètica
 • Reclamació de Legitimes i Llegats
 • Herències sense reclamar i no reclamades
 • Declaració d’hereus

La nostra base com a bufet deriva del talent i la implicació dels nostres advocats, sempre atents als nostres clients i amb una clara vocació cap a l’alta qualitat en la prestació dels serveis jurídics. La nostra experiència i coneixements ens avalen. Durant el darrer any hem gestionat parcialment o integralment 46 clients amb èxit. Consultes legals amb assessorament personalitzat. advocats especialitzats en herències Vidreres Girona.

Treballem de manera efectiva per als nostres clients sense fer-los perdre temps. La nostra especialitat és el dret de propietat, advocats marmessors, li calculem la llegítima. Som experts en dret hereditari.

Si ho desitgeu podeu trucar-nos a advocats especialitzats en herències Vidreres, o deixar el vostre número perquè us assessorem. Recorreu que la primera consulta sobre herències, successions i testaments  és atesa de forma gratuïta…

Envíe su consulta a nuestros abogados  Protección de Datos

  En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de protección de datos de carácter personal, de 13 de Diciembre, Actum Advocats le informa que sus datos personales se incluirán en ficheros informatizados titularidad de Actum Advocats, que será el único destinatario de estos datos. Su exclusiva finalidad es la gestión de clientes y acciones promocionales y tiene la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición previstos en la ley mediante una carta o email dirigidos a Actum Advocats (datos de contacto en pie de página).