Advocats Especialistes en
Dret Bancari i Financer a Girona

A ActumAdvocats, comptem amb advocats especialitzats en banca i regulació, els quals, poden donar suport a totes les qüestions jurídiques específiques de la banca. Si esteu buscant un despatx especialitzat en dret bancari a Girona, com a departament jurídic externalitzat o per complementar els seus propis equips interns, som la seva opció.

A través de l’àrea de pràctica de banca i finances assessorem els nostres clients, particulars, empreses financeres, institucions i entitats financeres de primer nivell, en el desenvolupament de les operacions financeres a Girona, Catalunya i al estranger vinculades a aquesta jurisdicció.

Els coneixements dels nostres advocats especialitzats en dret bancari i regulatori abasten des del dret contractual bancari i l’assessorament sobre el compliment de la normativa i la resolució de litigis fins als nous productes bancaris i instruments financers.

Amb un ampli coneixement de les tendències del mercat bancari, el despatx format per ActumAdvocats, A ActumAdvocats, advocats especialistes en dret bancari a Girona, facilitem tant assessorament local com experiència multijurisdiccional, adoptant un… és capaç d’anticipar-se als canvis en la regulació bancària i financera i oferir un servei a mida a clients com ara bancs, empreses, proveïdors de serveis financers, fons dinversió i autoritats públiques.

Fa anys que defensem els nostres clients particuars, contra productes bancaris abusius, com poden ser les participacions preferents, els swaps, etc. També som experts en reclamar la nul·litat de clàusules abusives a hipoteques, impagaments d’ hipoteques, Clàusula Sòl. T’ assesorem per recuperar els diners associats a l’anomenada Clàusula Sola. No deixi de reclamar el que és seu, per dret.

A ActumAdvocats, advocats especialistes en dret bancari a Girona, facilitem tant assessorament local com experiència multijurisdiccional, adoptant un enfocament personalitzat per seleccionar els equips que s’adaptin millor a l’abast de cada assumpte.

¿Necessito en veritat un advocat especialista en dret bancari a Girona?

El dret bancari és la branca del dret que estudia les normes que regulen el funcionament dels bancs i les activitats bancàries i, en general, totes les entitats financeres.

Moltes entitats financeres han estat homologades com a bancs per sotmetre-les a la normativa bancària, per això se sol parlar conjuntament de dret bancari i financer. Tanmateix, dins d’aquest camp també hi ha regles específiques per a cada tipus d’entitat, ja siguin bancs, caixes d’estalvi, cooperatives de crèdit, entitats de finançament, etc.

També s’inclouen en aquesta denominació els assumptes relatius als mercats financers i les relacions entre entitats bancàries i clients. Així, entenem lactivitat bancària tant des del punt de vista de les relacions de negoci o contractuals com del sistema organitzatiu de les entitats.

Si esteu cercant assesorament en dret bancari a Girona, o voleu defensar-vos davant d’ alguna infracció de la vostra entitat financera, us podem ajudar. No dubteu a contactar amb nosaltres en qualsevol moment. Advocats especialistes en dret bancari a Girona. Si voleu obtenir més informació sobre la nostra experiència en dret i regulació bancària, feu clic aquí.

Advocats Especialistes en Dret Bancari a Girona

Envieu la vostra consulta als nostres advocats    Protección de Datos

    En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de protección de datos de carácter personal, de 13 de Diciembre, Actum Advocats le informa que sus datos personales se incluirán en ficheros informatizados titularidad de Actum Advocats, que será el único destinatario de estos datos. Su exclusiva finalidad es la gestión de clientes y acciones promocionales y tiene la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición previstos en la ley mediante una carta o email dirigidos a Actum Advocats (datos de contacto en pie de página).