Advocats laboralistes a Girona

Una resposta integral i de qualitat

Actum Advocats

Bufet Advocats laboralista a Girona

Benvinguts a la nostra pàgina web d’advocats especialitzats en dret laboral a Girona.

Som un equip d’advocats experimentats i altament capacitats a l’àmbit del dret laboral, dedicats a protegir els drets dels treballadors ia brindar solucions legals efectives als nostres clients.

Al nostre despatx d’advocats sabem que els problemes laborals poden ser estressants i complicats, ja sigui que es tracti d’una disputa salarial, una terminació injusta o qualsevol altre assumpte laboral. És per això que ens comprometem a guiar els nostres clients a través del procés legal i treballar incansablement per protegir els seus drets i obtenir els millors resultats possibles.

El nostre enfocament personalitzat vol dir que sempre escoltem les preocupacions i necessitats dels nostres clients, i ens esforcem per oferir solucions que satisfacin els seus objectius a llarg termini. Amb anys d’experiència i un coneixement ampli en dret laboral, estem equipats per manejar qualsevol situació laboral amb habilitat i eficiència.

Si necessiteu assessorament legal en assumptes laborals, no dubteu a contactar-nos. Estem compromesos a oferir-vos la millor representació legal possible a Girona i els seus voltants. Programa una consulta inicial i permet-nos ajudar-te a trobar solucions legals efectives.

Actum Advocats

Post 3 Actum Advocats Girona

Advocats a Vidreres

ACTUM destaca sobretot per comptar amb un equip d’advocats que té una llarga experiència en l’assessorament jurídic de dret laboral. Som advocats laboralistes especialistes en acomiadaments disciplinaris, acomiadaments objectius, acomiadaments improcedents i indemnitzacions, a nivell nacional i internacional.

Així mateix, ACTUM està involucrat en el teixit associatiu de la Provincia de Girona, formant part d’organitzacions com l’Associació de Joves Empresaris de Girona, o PIMEC, el que ens permet incrementar els nostres recursos, i oferir als nostres clients, un assessorament que va més enllà de la resposta jurídica.

Comptem amb els millors advocats especialistes a Girona.

El nostre Despatx d’advocats presta serveis jurídics a empreses i particulars a Vidreres, Girona. Bufet d´advocats a Girona.

Anys d' experiència
0 +
Casos
0 +
Advocats
0

¿Per qué escollir-nos?

Comptem amb un equip d’advocats que té una llarga experiència en l’assessorament jurídic de dret laboral. Som advocats laboralistes especialistes en acomiadaments disciplinaris, acomiadaments objectius, acomiadaments improcedents i indemnitzacions, a nivell nacional i internacional.

Icon 1 Actum Advocats Girona

Comfort reached gay perhaps chamber his six detract besides add. Moonlight newspaper up he it enjoyment agreeable depending.

Icon 2 Actum Advocats Girona

Way nor furnished sir procuring therefore but. Warmth far manner myself active are cannot called. Set her half end girl rich met.

Icon 3 Actum Advocats Girona

She suspicion dejection saw instantly. Well deny may real one told hard dear. Bed chief house rapid right the. Set noisy one state tears which.

icon 4 Actum Advocats Girona

Pianoforte solicitude so decisively unpleasing conviction partiality. Or particular so diminution entreaties. Real he me fond show plan.

Defense Venture Working Hours

Monday 08:00 AM - 05:00 PM
Tuesday 08:00 AM - 05:00 PM
Wednesday 08:00 AM - 05:00 PM
Thursday 08:00 AM - 05:00 PM
Friday 08:00 AM - 05:00 PM
Saturday 08:00 AM - 01:00 PM
Sunday Closed

Contactar

Comptem amb un equip d'advocats que té una llarga experiència en l'assessorament jurídic de dret laboral.


Assessorament Legal

Brindem assessorament jurídic integral, per ajudar a complir la normativa

i proporcionar solucions legals eficaces

El nostre enfocament com advocats laboralistes a Girona se centra a entendre les necessitats úniques de cada client i proporcionar estratègies legals personalitzades. Ens esforcem per aconseguir resolucions justes i equitatives que protegeixin els teus interessos laborals i et brindin la tranquil·litat que necessites.

Advocats laboralistes a Girona

La transparència i la comunicació oberta són fonamentals a la nostra pràctica legal. Treballem estretament amb tu per explicar clarament les teves opcions legals i garantir que estiguis informat en tot moment.

Si busques un despatx d’advocats especialitzats en dret laboral a Girona que defensi els teus drets amb passió i experiència, ets al lloc adequat. Explora el nostre lloc web per obtenir més informació sobre els nostres serveis i com podem ser el teu defensor de confiança en assumptes laborals.

Logo 3 Actum Advocats Girona
Logo 1 Actum Advocats Girona
Logo 2 Actum Advocats Girona
Logo 5 Actum Advocats Girona
Logo 4 Actum Advocats Girona
Logo 6 Actum Advocats Girona

Necessites assessorament?
Conseguiu una cita avui!

Contacte

Serveis legals

Dret Civil

Dret Inmobiliari

Dret Processal

Dret Mercantil

Dret Penal

Dret Administratiu

Segueix-nos

Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
©Actum Advocats. 2022 Disseny web per ClicXarxes Socials  Política de privacitat | Avís legal